Despre noi

Echipa noastra ajuta clientii sa asigure un mediu de lucru sigur si sanatos oferind consultanta permanenta, urmarind pas cu pas implementarea sistemului de securitate a muncii.

Noi oferim clientilor siguranta locului de munca, o imagine buna in raport cu autoritatile, si de ce nu, timp pentru a se concentra pe alte aspecte ale afacerii. Suntem o echipa cu 10 ani de experienta, timp in care am gestionat din punct de vedere al securitatii muncii societati de la 5 angajati pana la 2000 de angajati din domeniul constructiilor, industrial si comert.

Ne place ceea ce facem si incercam  sa ne imbunatatim tot timpul. 

Astfel , suntem flexibili si ne putem plia cu serviciile noastra la nevoile clientului, respectand totodata aplicarea riguroasa a legislatiei din domeniu.

Principala noastra preocupare o reprezinta MUNCA IN SIGURANTA, astfel incat intregul colectiv implicat in procesul de munca, de la angajat pana la conducerea societatii, sa fie multumit de activitatea prestata

Clientii nostri​

Te invitam sa ne cunosti

Daca doriti mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim sau doriti o oferta personalizata va invitam sa intrati in legatura cu noi.